Ge en gåva | Bankgiro: 633-6432 | Swish: 123 668 5929

Min upplevelse av awakening europe.

//Min upplevelse av awakening europe.

Min upplevelse av awakening europe.

Så enormt befriande ikväll på “Awakening Europe” i Frankenstadion, Nürnberg, Tyskland. Helt underbart. En närvaro och kärlek som svepte som en våg genom arenan om och om igen. När man sa ifrån scenen att “vi har inget program”, vi har istället bett den Helige Ande att ta över och göra vad han vill. Sedan började 20000 människor att leda spontant, helt fantastiskt. Utan någon hype eller kontroll. Så befriande och härligt har jag aldrig varit med om tidigare någonstans. Lovsången höll på i flera timmar utan uppehåll…aldrig tråkig eller långsam, bara så mycket Jesus. Och jag grät och tårarna bara rann. Jag ville bara tala om för honom hur mycket jag älskar honom.
Här höll Adolf Hitler ett av sina kända tal inför människomassorna för 75 år sedan på Frakenstadion, med historien som facit vet vi vad det sedan blev…men den här dagen hölls inget tal, här fanns bara en innerlig längtan och ett rop ifrån hjärtat till konungarnas konung som aldrig ville ta slut. Av ett folk som längtar efter Jesus, brudgummen.
Idag var första dagen och agendan var redan satt…Helig Ande du får ta över nu! Så befriande. Så härligt att släppa allt till honom. På riktigt.
Ja, Jesus jag älskar dej ifrån djupet av hjärtat! Jesus kom nu till Europa! Tiden är inne…

 

By | 2015-10-22T15:53:09+00:00 June 8th, 2015|